De mooiste bestemmingen om te hiken

Hiken wordt steeds populairder en dat begrijp ik heel goed! Hiken is niet alleen gezond, maar je komt ook vaak op prachtige plekken waar je anders nooit komt. Mijn favoriete hike was toch wel op Ibiza naar Es Vedra, ik weet niet waarom, maar het heeft toch iets magisch. Verder was mijn hike in de Filipijnen ook prachtig! In dit artikel geef ik je een aantal praktische hiketips, maar ook mijn favoriete hike plekken.

Laat ik allereerst voorop stellen dat goed schoeisel essentieel is! Een blessure zit in een klein hoekje en dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Koop dus goeie wandelschoenen! Zorg daarnaast dat je altijd wat te drinken hebt. Vaak duurt een hike langer dan je vooraf denkt en ook kan het best pittig zijn op fysiek vlak, zeker in warme landen!

Mijn favoriet

Op de foto ziet deze plek er misschien niet eens heel speciaal uit, maar zodra je het verhaal van Es Vedra kent en je hier bent voel je een soort magische sfeer hangen. Wij gingen hier met zonsopgang naartoe en hebben tijdens de zonsopgang alleen maar van het uitzicht genoten. Helaas hebben we toen geen foto’s gemaakt, omdat dit simpelweg te adembenemend was!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trip

Het oude cultuur van Egypte

Eerste dag Na een vlucht van vier en een half uur van dat vertrok vanuit Amsterdam zijn we eindelijk aangekomen in de hoofdstad van Egypte, namelijk Caïro. Na het lange wachten op de paspoortcontrole en bagage zijn we direct met een busje gereden naar het hotel. Een visum is te koop op het vliegveld, maar […]

Read More
Trip

Hoogste punt van Tenerife

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is Tenerife is ligt ten westen gelegen van Marokko. Het land is een eindje weg van Spanje, maar valt wel onder dit land. Het is een van de meest toeristische bestemmingen binnen Europa, omdat de zon er volop schijnt. Het eiland heeft bijna één miljoen inwoners, maar krijgt […]

Read More
Trip

Roadtrips in Amerika

Een land verkennen per auto is van de makkelijkste en leukste manieren, vooral in Amerika worden veel roadtrips gedaan. De grootte van het land met een groot aantal nationale parken, prachtige kusten en vele steden met gigantische gebouwen maakt een roadtrip in dit land bijzonder mooi. Een wereldberoemde trip is de Route 66, maar er […]

Read More